Hackerjävlar!!!

Motorrelaterad underhållning
Användarens profilbild
Mazze
Inlägg: 322
Blev medlem: 17 november 2004 kl. 23:02
Ort: Hudiksvall

Hackerjävlar!!!

Inlägg av Mazze »

/Mazze

"If it's stuck and it's not supposed to be, WD-40 it. If it's not stuck and it's supposed to be, duct tape it."
Niobium

nationalitet

Inlägg av Niobium »

och med tanke på att vi har en svensk flagga i toppen på denna sidan så måste man ju ha IQ lite lägre än en daggmask för att fatta att forumet inte är danskt...
Användarens profilbild
Adjuun
Inlägg: 347
Blev medlem: 18 november 2004 kl. 18:34
Ort: Umeå
Kontakt:

Inlägg av Adjuun »

Jo men dom söker ju bara efter php forum av en viss version för att det är buggar i det systemet.. så om man byter till ett annat system så kan problemen sluta.. men att forstätta med samma system så kommer det bara att forsätta.. 900klubben bytte till phpbb2 och då slutade angreppen.. finns säkert buggar i det med men dom kanske är svårare att upptäcka eller inte lika många..
BMC Clubman -71
BMC 1000 -69
BMC Cooper - 69
jonsson

Inlägg av jonsson »

Adjuun skrev:Jo men dom söker ju bara efter php forum av en viss version för att det är buggar i det systemet.. så om man byter till ett annat system så kan problemen sluta.. men att forstätta med samma system så kommer det bara att forsätta.. 900klubben bytte till phpbb2 och då slutade angreppen.. finns säkert buggar i det med men dom kanske är svårare att upptäcka eller inte lika många..
Stämmer bra. Expolits och SQL-injections är säkrade i nyaste versionen (ända till det kommer nya exploits). Denna sida har haft samma version sedan starten och det fungerar inte. Men jag förstår Ubba, det är ett jävla jobb och lägga in nya versioner efter som han även har phpbbmods. Detta gör att du inte bara kan skriva över de gamla filerna då massvis av filer måste skrivas om manuellt. Jag vet att Ubba inte ger upp. Är det något han inte gillar så är det jävelskap!
Användarens profilbild
Ubba
Grundare & ägare
Inlägg: 464
Blev medlem: 11 november 2004 kl. 10:06
Ort: Halmstad
Kontakt:

Inlägg av Ubba »

jonsson skrev:Är det något han inte gillar så är det jävelskap!
Hahaha! Det stämmer bra, broder! Du har känt mig i snart 20 år så du borde ju ha koll på den biten... :wink:
MVH Johan "Ubba" Åberg
Stolt grundare av Hundkoja.com
Användarens profilbild
Helipop
Inlägg: 590
Blev medlem: 4 mars 2005 kl. 20:12
Ort: Oskarshamn

Inlägg av Helipop »

Dom är ju cp som där jävla människorna som bränner flaggor och klandrar danmark för att dom publicerade en satisrisk skämtbild. Skulle en bild som är harmlös rättfärdiga attentat och destruktion samt hot mot ett land? När man ser på tv med rörliga bilder på dom som bränner flaggor så är det knappst för att dom ser kränkta ut, snarare ser dom glada ut över att dom har en anledning att ha nåt att leva jävulen för. Dom har bara sökt upp ytterligare en helt jävla sjukt onödig anledning att få använda sin destruktiva energi till att sprida skräck och terror. Med det dömerjag inte alla muslimer eller nåt, bara dom som är tröga nog att ta en bild som tillhör danmark att vända den mot dom. Vi lever inte i diktatus i norden och det borde dom respektera lika väl som våra lagar dvs trycktfrihetsförordningen och yttrandefrihetsgrundlagen.

Screw them all suckers.
//Nicke.
:: är bara en nyfiken glappkäft med ödmjuk attityd ::

SWIFT 1.3 Gti twincam 1300 g13b clubman - saloon reggad -71 orange med silverränder
Austin mini 1000 -74 BRG + OEW tak
Användarens profilbild
Ubba
Grundare & ägare
Inlägg: 464
Blev medlem: 11 november 2004 kl. 10:06
Ort: Halmstad
Kontakt:

Inlägg av Ubba »

Nu är vi farligt nära att börja prata om politik och religion, vilket är förbjudet här i min egna lilla värld på nätet... :wink:
MVH Johan "Ubba" Åberg
Stolt grundare av Hundkoja.com
Skriv svar