Elknas nr 2!

Allt som har med elektronik att göra.
John Doe
Inaktivt konto
Inlägg: 1715
Blev medlem: 22 september 2007 kl. 20:14

Elknas nr 2!

Inlägg av John Doe »

Efter att ha läst tråden Elknas om och om igen, och det inte hjälpte mig så känner jag mig så illa tvungen att skapa en ny tråd...

Som det flesta vet så har jag bytt generator, kopplat in alla trådar och allt fungerar... MEN!!!

Lampan inne i kupén som sitter i taket fungerar inte, vänster blinkers fram har lagt av (Men fungerar bak) höger fungerar fram och bak!
Inge ljus bak, och vet inte om bromsljuset fungerar heller... Vindrutetorkarna har lagt av... Och lampan i i-huset fungerar inte heller!

Nu är det så att ALLA säkringar som jag har hittat är HELA, kablarna är hela och glappar inte heller :shock:
Då är frågan? Vad är det som är fel?!

Lampan i taket fungerade för ett par dagar sen, men nu fungerar ingenting :roll: Ska kolla om lamporna kommer tillbaka om jag plockar ur D+ kablarna igen!

Sen en fråga, B+ kablarna som går till generatorn, vad för storlek ska det vara? Efter lite prat med El Gringo så kom vi fram till att kablarna var på tok för små för att klara av ens 35 Ah som jag hade sist, men feltema säljer endast 6 mm(2) som störst, behöver nog minst 8 mm(2) eller?
John Doe
Inaktivt konto
Inlägg: 1715
Blev medlem: 22 september 2007 kl. 20:14

Re: Elknas nr 2!

Inlägg av John Doe »

Stort tack till El Gringo! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Vad fasen skulle man göra utan dig som har hjälpt mig med så enormt mycket saker då det gäller kojan min!!

Nu börjar lamporna komma tillbaka en efter en, men fortfarande så saknar jag bakbelysningen, i-brädan, regplåtsbelysningen och vänster blinkers fram...

Att det skulle vara ett sånt enkelt fel som att jag hade kopplat in gamla reläet även fast det skulle kopplas förbi *lalalala* Skyller på att jag jobbat för mycket :twisted:
Skriv svar